• +381 (0)21 400 525
 • info@kitedoo.rs

Asortiman 8X2 serije sa čvrstim, zavarenim ramskim konstrukcijama, su sve sem modeli “ulaznog nivoa”. Oni će obezbediti vrhunsku pouzdanost tokom celodnevnog baliranja.

Unutar njih je robusna zavarena ramska konstrukcija koja garantuje dug i pouzdan radni vek. Slično kao i kod drugih komorno-promenljivih balerki, Serija 8X2 uključuje formacijsku komoru sa pljosnatim kaiševima i španerom.

Pomerite se ka 8X4 asortimanu i uživaćete u još većoj automatizaciju i svestranošću.

Počinje tačno na čelu sa izborom od 2.0 ili 2.2 metra pick-up uređajem velikog kapaciteta i efikasnim menjačem za bolji prenos snage. Unutra se nalaze unapređeni pogonski lanci za visoko-zapreminsko baliranje i opciono započinjanje treće bale za intenzivno silažno baliranje.

Dodatno praćenje i sistem kontrole uključuje opcioni GreenStar monitor koji Vam pruža mogućnost za novi nivo kontrole. Sada operater može da kontroliše izradu bale, navodeći padajući-pod i pakovanje sa čak i većom preciznošću i pouzdanošću. Dodati na to i lako održavanje sa “galebovim” vratima i automatski sistem podmazivanja, i imaćete impresivnu mašinu za baliranje koja će trajati godinama.

Upoznajte naše "pikap" uređaje: rotoflow

Meet our pickups RotoFlow

Veoma dobar „pikap“ uređaj za sve useve.Termički obrađeni prsti obezbeđuju dobru distribuciju useva i u vlažnim i u suvim uslovima. Rezultat su dobro oblikovane bale pri svim uslovima. Dostupno na balirkama 8X4.

Hiflow

HiFlowHranjenje kompresionim uređejem tipa viljuške, obezbeđuje minimalne zahteve za snagom traktora i pravi minimalna oštećanja delikatnih useva, zbog čega se  HiFlow favorizuje za baliranje slame. Dostupno na balirkama 8X2.

Maxicut 14

MaxiCut 14Popularna opcija za silažna sečenja. Dupli prsti na rotoru prevlače usev preko noževa uz vrlo precizno sečenje na idealnu dužinu od 80 mm. Dostupno na balirkama 8X4.

Oprugom opterećeni noževi

Spring loaded knives Ovo je opcija za optimalnu zaštitu, čak i u zemljištima gde ima kamenja.

Valjak "pikap" uređaja

Pick-up roll compressorUnapređen protok mase i radna brzina – pogotovo pri baliranju u velikom zboju.

Stabilna struktura bale

Reliable bale formation

6 uvlačnih traka ojačane strukture, pokrivaju 90% širine bale za minimalne gubitke. Spirala za čišćenje pomaže da trake ostanu čiste, i zadrže maksimalnu silu trenja čak i u vlažnim uslovima..

Robustan pogonski sistem

Rugged DrivelineJednostavan pogonski sistem za veću pouzdanost i manje troškove održavanja. Ojačani lanci i novi reduktori za najveća opterećanja.

Automatsko podmazivanje

Automatic lubrication

Sistem za automatsko podmazivanje lanaca i podmazujućih tačaka štedi vam vreme i trud.

Sistem za vezivanje

Binding System

 Možete izabrati između sistema za vezivanje sa duplim polugama i CoverEdge sistema za umotavanje mrežom sa preklapanjem ivica koji je jedinstven za John Deere i daje

Sistem za praćenje - jednostavan za korišćenje

Easy To Use Monitoring SystemIzaberite izmeđue BaleTrak Easy, BaleTrak Plus ili se opredelite za GreenStar 1800 monitor sa komunikacijom između traktora i priljučne mašine pomoću 864 ISOBUS modela.

Pouzdanost čvrsta kao stena. Vrhunski izlazni parametri.

 • Robusni zavareni ram
 • Ultra jak troredni Dijamantski Gazni kaiš
 • Nedzorni sistem jednostavan za korišćenje
 • 2.0 m širina pick-up uređaja
 • Visokoprotočni sistem snadbevanja
 • Najbolji učinak kod sena i slame

Višeusevna pouzdanost. Dugotrajan dizajn.

 • Sve prednosti 8X2 sa još većom funkcionalnošću
 • Napredni sistem za praćenje i kontrolu
 • 2.0 ili 2.2 m pick – up uređaji velikog kapaciteta
 • RotoFlow sistem snadbevanja
 • Hidraulični padajući pod
 • Višeusevni izvršilac