• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs
John Deere kombajn DEMO tour 2020. se nastavlja!

Još jedna demonstracija u radu superiornog kombajna John Deere serije S, je izvedena 08.jula, na imanju porodice Bigović u Novom Kneževcu, gde je prikazan kombajn S770i u žetvi pšenice.I ovom prilikom prikazane su izuzetne eksploatacione mogućnosti ovog kombajna, kako po pogledu učinka, brzine kretanja, kvaliteta zrna u bunkeru, gubitaka, tako i sa ergonomskog aspekta.

Brzina kretanja koju smo dostizali je bilo preko impozantnih 11 km/h u granici do 0,5% za gubitke, dok se prosečna brzina kretala oko 9,5 km/h sa gubicima od 0,1%. Ovakvom rezultatu je svakako doprineo i nešto niži prinos žita. Istraživanja pokazuju da dobro obučen rukovaoc može doprineti i do 20% boljim performansama kombajna. Primenom instalirane tehnologije omogućeno je i manje obučenim rukovaocima da postignu optimizovan radni režim kombajna za ciljani parametar: učinak, gubitak ili kompromisno rešenje. U skladu sa tim, potrošnja goriva na ovom DEMO danu se kretala između 17 – 18 l/ha, pritom uz sve vreme angažovanu sečku, iza koje su ostajali samo „dugmići“ od slame. Kvalitet zrna u bunkeru je bio odličan, iako je na parceli bilo primesa korovske vegetacije.

Slike govore više od reči, uživajte u njima!

Još jednom je dokazano da je kvalitet zrna sa našim kombajnima serije S700 zagarantovan!

Kliknite na link i informišite se o navedenoj tvrdnji, da ćete sa našim kombajnima serije S700 uvek imati lom zrna MANJI OD 1% :
https://www.deere.com/international/en/campaigns/ag-turf/rs/grain-quality-guaranteed/