• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs
John Deere Kombajn kamp 2020

Otkrijte tajnu niskih gubitaka i visoke efikasnosti John Deere kombajna.
Kako bi prezentvovali svoju mehanizaciju u realnim eksploatacionim uslovima i približili se potencijalnim kupcima, a sa sadašnjim kupcima produbili saradnju, kompanija KITE DOO organizuje sada već ustaljenu manifestaciju – John Deere Kombajn Kamp. Ove godine treći po redu, John Deere Kombajn Kamp, je održan krajem septembra, u Čenejskom ataru, na parcelama zemljoradničke zadruge Žunji Silak, u žetvi merkantilne soje.

John Deere kompanija potvrđuje višedecenijsku lidersku poziciju kao jedna od najkompletnijih proizvođača poljoprivredne mehanizacije, što se moglo videti i u raznovrsnosti izloženih kombajna.

Na manifestaciji bili su izloženi sledeći kombajni: W serija – sa klasičnim tangencijalnim sistemom izvršaja, T serija – tangencijalni kombajni sa tri izvršajna bubnja, S serija – kombajni sa aksijalnim sistemom izvršaja. Poslednja i najveća serija koja se nalazi u prodajnom portfoliu kompanije John Deere je X serija – sa sistemom izvršaja sa dva aksijalna rotora, izuzetnih eksploatacionih karakteristika, o kojoj će tek biti reči, a nadamo se da će biti prilike da i nju posetioci vide izloženu na nekom od predstojećih John Deere Kombajn Kampova.

Spoj najnovije tehnologije, korišćenje najboljih raspoloživih sirovina i materijala, mnoštvo inteligentnih rešenja i luksuzni ergonomski položaj rukovaoca, pozicionira John Deere kombajne u sam svetski vrh. Pored svega nabrojanog, detalji o kojima se vodi računa pri konstruisanju svakog radnog segmenta kombajna, u eksploataciji se ogledaju sa minimalnim lomom, gubitcima i nečistoćama u bunkeru za zrno, što su zabeležila i svedočenja prisutnih koje možete videte na video prilogu snimeljnom na trećem John Deere Kombajn Kampu.

Sve navedeno je rezultat ulaganja više od jedne milijarde funti u razvoj kombajna i usluga podrške u poslednjih nekoliko godina i verujemo da John Deere kombajni sada nude vodeće performanse na tržištu, i zato nikada nije bilo bolje vreme da postanete vlasnik John Deere kombajna, pogotovo ukoliko iskoristite velike pogodnosti “Rane porudžbine John Deere kombajna“.