• +381 (0)21 400 525
 • info@kitedoo.rs

Ukoliko vam je potreban visoko produktivan kombajn koji se lako održava, poseduje veliku snagu i ima efikasnu potrošnju goriva, a opet veliki kapacitet u najrazličitijim usevima i uslovima za rad, onda je nova W-Serija sa dokazanom tehnologijom slamotresa upravo za vas.

Prostrana Deluxe kabina

Rezervoar za zrno čak do 11,000 litara

Izuzetan kvalitet zrna i slame

U našoj ponudi možete pronaći sledeće modele kombajna John Deere, serije W: W540, W560, W650, W660

Nova deluxe kabina

Nova Deluxe kabina

U prostranoj, novoj Deluxe kabini rukovalac je opušten, produktivan i posvećen poslu – i kada radni dan traje dugo, i kada su uslovi u polju teški.

Ergonomične kontrole

Ergonomične kontrole
Sve kontrole su logično raspoređene, ergonomične i lako se koriste. Uz pomoć “soft touch” prekidača sada je lakše nego ikada izvršiti fina podešavanja rada kombajna

 

Sedište sa vazdušnom suspenzijom

Udobno sedište sa vazdušnom suspenzijom
Sedište sa vazdušnom suspenzijom može se podesiti u četiri pravca. U ovako udobnom sedištu moći ćete potpuno da se posvetite poslu koji obavljate.

 

 

Savršena preglednostSavršena preglednost

Omogućuje veliki komfor za rukovaoca i odličnu kontrolu žetve. Staklene površine su veće, a stubovi kabine imaju novi dizajn.

 

 

 

A/C komfor

A/C komfor
Novi klima uređaj obezbediće idealne uslove za rad kada su visoke temperature vazduha.

Monitori i kontrole

Kontrole i monitor

Uz Command Touch kontrolne konzole i Command Center monitora na naslonu za ruku, i digitalnog monitora u stubu kabine, W-Serija obezbeđuje kontrolu svih operacija bez naprezanja.

Glavna komandna palica

Glavna komandna palica – „džojstik“
Glavna komandna palica – “džojstik” savršeno leži u vašoj ruci pa je hidrostatska kontrola brzine izuzetna. Njome takođe kontrolišete podizanje/spuštanje uvlačnog kanala, vitla, visinu odsecanja, plivajući položaj.

CommandArm konzola

CommandArm konzola
Sa CommandArm konzolom na jednostavan način se postiže maksimalna produktivnost. Kontrole se koriste intuitivno i brzo. Sve funkcije koje se često koriste imaju prekidače za brzo uključivanje na ovoj konzoli, pa je podešavanje mašine brzo i jednostavno. Tu spadaju:

 • Prekidač za uobičajena podešavanja vršalice
 • Prekidač transmisije i HillMaster kontrole
 • Kontrole klima uređaja
 • Kontrole sistema za osvetljenje

Digitalni monitor u stubu kabine

Digitalni monitor u stubu kabine
Ovaj “kristalno jasan” monitor prikazuje osnovne informacije kao što su brzina kretanja kombajna, broj obrtaja motora, gubici zrna i temperatura. Ove vrednosti se konstantno prikazuju na ekranu.

Ono što je dodato jeste merač snage koji pokazuje procenat korišćenja raspoložive snage. Ova informacija vam je potrebna kako biste u svakom momentu bili u mogućnosti da maksimalno koristite svoju mašinu.

GreenStar 3 CommandCenter monitor

GreenStar 3 CommandCenter monitor
Ovaj monitor prikazuje najvažnije informacije o radu mašine i o usevu koji žanjete. Koristeći ovaj monitor brzo i lako ćete izvršiti sva potrebna podešavanja. Potpuno je opremljen i za primenu AutoTrac-a i svih ostalih AMS sistema. Koristeći ovaj uređaj brzo pristupate sledećem:

 • Podešavanje kombajna
 • Daljinska kontrola sita
 • ACA (automatsko podešavanje kombajna)
 • Harvest Monitor
 • Harvest Smart (automatska kontrola propusne moći)
 • AutoTrac
 • AutoTrac RowSense
 • Upozoravajući signali
 • Automatska kalibracija sistema
 • Dijagnostika
 • Podešavanje referentnih vrednosti

GreenStar 3 CommandCenter Touch monitor

GreenStar 3 CommandCenter Touch monitor
Napredna “touch screen” verzija GreenStar 3 CommandCenter monitora obezbeđuje video funkciju. Ova funkcija omogućuje da pratite procese kao što su na primer pražnjenje rezervoara za zrno bez potrebe ugradnje dodatnih monitora.

GreenStar 2630 monitor

GreenStar 2630 monitor
Vrhunski monitor GreenStar 2630 koristi se neverovatno jednostavno. Potpuno novi monitor ima “touch screen” ekran u boji od 26 cm. Podržava sve i-Solutions sisteme za vrhunsku produktivnost – npr. dokumentovanje. Takođe ima USB utičnicu za prenos podataka i video funkciju.

Hederi 600R serije

600R hederi

John Deere 600R serija hedera obezbeđuje niži rez i brže košenje. Hederi koje možete da podešavate u zavisnosti od uslova u kojima se nađete. Na raspolaganju su hederi širine od 4.30 do 10.7 metara.

Ploče hederskog stola od nerđajućeg čelika

Nikada neće zarđati
Ploče hederskog stola od nerđajućeg čelika sa prednje strane spiralnog transportera hedera obezbeđuju ravnomernu, neometanu dostavu useva do spiralnog transportera, godinu za godinom, sezonu za sezonom.

Maksimalna preglednost

Maksimalna preglednost
Osovina vitla malog prečnika i ramska konstrukcija sa otvorima na rozetama vitla omogućuju dobar pogled na razdeljivače useva.

 

 

 

Spiralni transporterNeometano dopremanje

Masivni spiralni transporter prečnika 660 mm obezbeđuje veliki kapacitet dopremanja useva. Njegov položaj se podešava u 4 pravca kako bi se i u najtežim uslovima biljni materijal transportovao bez nagomilavanja.

Brzo podešavanje

Priključite veoma brzo
Svi hederi 600R kače se uz pomoć samo jedne spojnice – “multi kupler”, sa integrisanim hidrauličkim i električnim vodovima. Ne zahteva dnevno održavanje.

 

Kratki i dugi sklopivi razdeljivači useva

Kratki i dugi sklopivi razdeljivači useva
Jednostavno sklopite razdeljivače prema hederu pre transporta mašine – nema potrebe da ih skidate pre izlaska na put. Takođe ne morate da prenosite ove teške priključke i tražite pogodno mesto na koje ćete ih odložiti.

Premium flow hederi

Premium Flow hederi

Iskoristite celokupan potencijal vašeg kombajna – a da pritom ne gubite vreme na podešavanje hedera za svaki pojedinačni usev. Biljni materijal se ujednačeno transportuje do uvlačnog kanala, a učinak vašeg kombajna značajno je veći – čak i kod poleglog useva.

Adaptacija za ubiranje suncokreta

Adaptacija za ubiranje suncokreta
Ovo jednostavno rešenje, postavljanje metalnih oplata na prste vitla sprečiće gubitke koji nastaju usled udara vitla po glavama suncokreta.

 

Transport hedera

Kolica za transport hedera
Transportujte heder bezbedno kolicima koja omogućuju brzo i jednostavno prikopčavanje hedera.

 

 

 

RapsProfi II

RapsProfi II adaptacija za uljanu repicu
Žetva uljane repice može biti pravi izazov: stabljike su isprepletane, a mahune pucaju i pri najmanjem udaru. Ova adaptacija smanjuje gubitke nastale na hederu, tako da praktično sama sebe isplaćuje. Lako se montira bez upotrebe bilo

600C adapteri za kukuruz

600C adapteri za kukuruz

Visokoprinosni hibridi sa čvrstom stabljikom pravi su izazov za žetvu. Zato vam nudimo naš izdržljiv i pouzdan adapter za kukuruz 600C.

Specijalno konstruisani valjci

Odlična konstrukcija
Specijalno konstruisani valjci optimalno transportuju materijal. Stabljike se provlače pažljivije, a zatim se fino i ujednačeno usitnjavaju uz pomoć sečke StalkMaster.

 

600C adapteri za kukuruz

Optimalan transport materijala
Specijanla konstrukcija transportuje biljni materijal bez njegovog oštećenja te na taj način omogućuje bolje izdvajanje zrna.

 

 

Sklopivi adapter

Spremni za transport za par sekundi
Sklopiva varijanta adaptera štedi vaše vreme. Odaberite 6-rednu ili 8-rednu verziju.

Specijalni hederi

KukuruzUljana repicaJečamSuncokret

John Deere vam nudi odgovarajući heder ili adapter za svaki usev i posebne klimatske karakteristike.

600 F

600 F
Savršen rad na usevima sa niskom stabljikom:

 • HydraFlex hidraulički sistem za plivajući položaj
 • Premium sistem za praćenje kontura tla
 • Izuzetna fleksibilnost kose pri svim pritiscima

615 P

615 P
Idealan za vlažnu klimu i formiranje zboja da baliranje:

 • FieldGuide sistem vazdušne suspenzije
 • Dizajn dvostrukih kaiševa za male gubitke
 • Veliki kapacitet kod formiranja zboja

600 D

600 D
Idealan za prosečne prinose pšenice, ječma i zobi:

 • Radite brzo čak i kod veoma niskog useva
 • Minimalna visina odsecanja 3.5 cm
 • Žetva materijala prikupljenog u zboj

900 D

900 D
Rešenje sa pristupačnom cenom za pšenicu i ječam prosečnog prinosa:

 • Odličan rad po pristupačnoj ceni
 • Optimalan protok materijala za bržu žetvu
 • Isplativa investicija

Uvlačno grlo

Uvlačno grlo

I kada je usev vlažan i težak za ubiranje, uvlačno grlo na kombajnima W-Serije će do vršalice isporučiti ujednačen sloj materijala idealan za izdvajanje zrna.

Maksimalna preglednost

Bolja preglednost
Posebno dugačko uvlačno grlo postavlja heder dovoljno daleko napred, tako da rukovalac može bez naginjanja da vidi heder i visinu na kojoj kosi.

 

 

 

Jednostavno podešavanje

Jednostavna podešavanja
Prednja ploča uvlačnog grla na koju se kači čitav heder može se podesiti u zavisnosti od veličine pneumatika, useva i uslova u polju. Optimalan rad je zagarantovan u svim uslovima.

 

 

Kačenje pomoću samo jedne spojnice

Kačenje pomoću samo jedne spojnice
Kačenje hedera ne može biti jednostavnije.

Sistem separacije

Sistem separacije

Dokazana W-Serija već godinama svuda u svetu pouzdano i efikasno žanje najraznovrsnije useve. Daljim usavršavanjem tehnologije slamotresa dobili smo visoku produktivnost i kvalitetnije zrno i slamu u svim uslovima u kojima se ubirao usev.

Sistem separacije

Jednostavna, pouzdana tehnologija
Ceo sistem je osmišljen da radi jednostavno, pouzdano i kvalitetno. A opet, zahvaljujući velikoj površini za separaciju, W-Serija ne zaostaje za konkurentnim rešenjima koja koriste mnogo komplikovanije sisteme za izdvajanje zrna.

 • 1.50 m2 površine za separaciju na kombajnu W-Serije sa 5 slamotresa
 • 1.80 m2 površine za separaciju na kombajnu W-Serije sa 6 slamotresa

Vršalica

Vršalica
Bubanj velike inercije i podbubanj (korpu) velike površine veoma je lako podesiti za svaki pojedinačni usev i sve uslove rada. Različite brzine prolaska biljnog materijala i obrtanja bubnja kao rezultat imaju odlično izdvajanje zrna već na samom početku.

 

Sekundarni bubanj - biter

Sekundarni bubanj – biter
Biter velikog prečnika pažljivo transportuje materijal i nastavlja proces izdvajanja zrna. Podesivi sekundarni podbubanj (korpa) svojim produžetkom povećava površinu za separaciju.

 

Slamotresi

Slamotresi
Dugi, 11-kaskadni slamotresi garantuju odlično izvajanje zrna kod teškog useva, pažljivu obradu materijala za bolji kvalitet slame i malu potrošnju goriva. Dizajn rešetki slamotresa omogućuje aktivno hvatanje zrna.

 

 

Power Separator

Power Separator
Power Separator koristi tehniku “povuci-i-pusti” da bi se oslobodilo zarobljeno zrno iz dospelog sloja useva. Rezultat je izvanredan, naročito kada je materijal vlažan i gust.

Sistem za čišćenje

Sistem za čišćenje

Naš QuadraFlo sistem za čišćenje garantuje zrno vrhunskog kvaliteta i savlađuje i najgušće slojeve materijala.

QuadraFlo sistem

Podesite i zaboravite
Idealan za visokoprinosne useve, QuadraFlo obezbeđuje čist uzorak zrna sa minimalnim potrebnim podešavanjima u svim uslovima rada u polju. Toliko je efikasan da sita možete da podesite ujutru i da u toku dana izvršite samo mala podešavanja.

Spiralni transporteri

Spiralni transporteri
Robusni spiralni transporteri ispod bubnja zahvataju velike količine zrna, obezbeđujući ujednačeno operećenje sita za efikasno čišćenje. Biljni materijal se ujednačeno doprema do sistema za čišćenje, čak i na nagnutim terenima.

 

Četiri ventilatora

Četiri ventilatora
Četiri dvostrujna ventilatora razvijaju snažnu vazdušnu struju u dva smera za odstranjivanje pleve. Pomoću četiri odvojena ventilatora stvara se velika razlika pritiska koja efikasno odstranjuje plevu omogućavajući zrnu da padne na sito.

 

Namenski predčistač

Namenski predčistač
Efikasan pred-čistač oduva čak 25% nečistoće, odvoji oko 1/3 zrna i tako smanji količinu zrna i pleve koja dolazi do sita.

 

 

 

Sita

Sortiranje
Sita lako sortiraju izdvojena zrna. Opcija elektronskog podešavanja omogućava jednostavnu optimizaciju rada sita.

Manipulacija zrnom

Manipulacija zrnom

Zapremina rezervoara od 11,000 litara potpuno odgovara velikom kapacitetu i visokoj produktivnosti W-Serije. Poklopac rezervoara otvara se elektronski u potpunosti, a istovarni pužni transporter dizajniran je tako da olakša istovar zrna.

Integrisana video funkcija

Integrisana video funkcija
Ova funkcija na GreenStar 3 monitoru omogućuje vam da, uz dodatak kamera, vidite šta se dešava na zadnjem delu kombajna, u rezervoaru za zrno ili na istovarnom transporteru

Obrada biljnih ostataka

Obrada biljnih ostataka

Ukoliko želite da seckate biljne ostatke i razbacate ih iza kombajna u jednakom sloju, mi vam nudimo sistem koji je za to savršen. Biljni ostaci se fino usitnjavaju i razbacuju iza kombajna u ujednačenom sloju čitavom širinom zahvata hedera. Zato je ova mašina savršena za primenu u modernim sistemima obrade zemljišta kao što su konzervacijska ili “no till” obrada.

Elektronski podesivi deflektori

Elektronski podesivi deflektori
Da biste ujednačeno razbacivali biljne ostatke na nagnutim terenima i kada duva vetar, postoji opcija elektronski podesivih deflektora na sečki. Rukovalac može direktno da usmeri razbacivanje levo ili desno od mašine.

Slama izuzetnog kvaliteta

Slama izuzetnog kvaliteta
Bilo da koristite slamu kao prostirku na stočnoj farmi ili kao hranu za životinje, ona će biti vrhunskog kvaliteta. Sa našom novom W-Serijom imaćete slamu kakvu do sada nikada niste videli.

 

 

Savršeno za baliranje

Odvojte plevu, napravite zboj slame
Izbacite plevu na stranu, dok istovremeno pravite zboj slame. Savršeno za uzgajivače stoke koji baliraju slamu.

Motor

Motor

Novu W-Seriju pogoni najbolji motor koji smo do sada proizveli: 6-cilindrični John Deere PowerTech PSX sa turbopunjačem. Model W660 ima motor zapremine 9 l koji obezbeđuje 273 kW (371 KS)*.

Snaga na koju se možete osloniti

Snaga na koju se možete osloniti
Tajna ove impresivne snage leži u specijalno konstruisanim turbopunjačima i sistemu za ubrizgavanje HPCR – High pressure common rail. Sistem za hlađenje velikog kapaciteta i hlađenje “vazduh-vazduhom” takođe poboljšava rad motora. Ovo je fabrika moćne snage koja vas neće izneveriti!

Stage III B

Stage III B
Novi PowerTech PSX je toliko napredan motor da zadovoljava Stage III B regulativu za izduvne gasove. Ne zahteva dodatni fluid za smanjenje štetne emisije gasova, Urea (AdBlue). Sve što vam treba je dizel gorivo.

 

 

John Deere Extra Power

John Deere Extra Power
Kako broj obrtaja motora pada usled opterećenja prilikom žetve, tako snaga motora raste. Čuveni John Deere Extra Power sistem za kontrolu snage motora olakšava rad kombajna u teškim uslovima i obezbeđuje uvek dovoljno snage. Takođe je na raspolaganju dodatna snaga za pražnjenje rezervoara za zrno, kako bi se žetva odvijala bez smetnji i prilikom istovara – Ekskluziva John Deere-a!

Odabir transmisije

Odabir transmisije

Manualna transmisija sa 3 brzine veoma je pouzdana i u velikoj meri smanjuje troškove pošto kao i sve naše transmisije savršeno radi godinu za godinom uz minimalne troškove za održavanje.

Jednostavna promena stepena prenosa
Promena stepena prenosa veoma je jednostavna sa našom potpuno novom Push Button Shift transmisijom sa 3 brzine. Jednostavno upalite motor, odaberite željeni stepen prenosa pritiskajući jedno od tri dugmeta na osloncu za ruku, a kombajn će uraditi sve ostalo.

Komfor i kontrola

Komfor i kontrola
Naša potpuno nova Push Button Shift transmisija ima automatsku parking kočnicu. Čim je “džojstik” palica u neutralnom položaju, aktivira se parking kočnica. Veliki komfor i bolja kontrola mašine olakšaće vam rad u polju uz maksimalnu bezbednost.

Hillmaster

HillMaster

Raditi na padinama veoma je teško za rukovaoca – a kada svo zrno sklizne na jednu stranu sita za čišćenje, dolazi do gubitaka. HillMaster lako rešava oba ova problema.

Žetva na padinama do čak 22%

Žetva na padinama do čak 22%
HillMaster u kombinaciji sa SlopeMaster sistemom obezbeđuje žetvu na padinama do čak 22% nagiba bez gubitaka u učinku. Slope Master sistem na nagibima do 7% održava isti kapacitet žetve kao na ravnom terenu; HillMaster kompenzuje još 15% automatskim naginjanjem čitavog kombajna.

Sa punim rezervoarom za zrno

Popunite rezervoar za zrno do vrha
Rezervoar za zrno se puni do vrha, pa ćete imati manje zaustavljanja zbog istovara. Bolja distribucija težine znači i veću stabilnost i bolju vuču. I na kraju, pošto kabina ostaje u vodoravnom položaju, rukovalac se manje napreže i ostvaruje veću produktivnost.

JD Link

JD Link

Naši moderni sistemi za preciznu poljoprivrednu proizvodnju omogućuju vam da na najbolji način organizujete radni raspored i pratite rad svih svojih mašina.

 • Lokacija mašine – na kojim su parcelama moje mašine, koji je njihov tačan položaj?
 • Praćenje kretanja mašine – gde i na kojoj su parceli moje mašine radile i šta su do sada uradile?
 • Geofencing sistem – kako da zaštitim svoje mašine od neovlašćenog korišćenja i krađe?
 • Planiranje redovnog održavanja – kada treba obaviti redovan servis i pregledati mašinu, i koji je najbolji način za to?
 • Potrošnja goriva – koliko goriva moji rukovaoci potroše i za koje poslove?
 • Radni sati mašine – koliko dugo je moja mašina radila na pojedinoj parceli?
 • Žetveni učinak – kako mogu da pratim i optimalizujem produktivnost svih svojih kombajna?
 • Obučenost rukovaoca – da li je mojim rukovaocima potrebna dodatna edukacija?

JDLink Harvest Module

JDLink Harvest Module
Kombinacijom podataka o mašini i usevu, JDLink Harvest Module daje vam uvid u podešenost mašine, podatke o prinosu, propusnoj moći i još mnogo korisnih informacija. Možete da poredite rezultate više kombajna i dobijete precizan izveštaj o njihovoj produktivnosti. Osim toga, JDLink Harvest Module šalje poruke na vaš mobilni telefon ukoliko mašina stoji u polju i čeka prikolicu za istovar ili gorivo. Ovo je jedini i prvi sistem za koordiniranje rada više mašina i osmišljen je za one menadžere koji aktivno prate svaku operaciju u toku žetve.

ServiceAdvisor Remote

ServiceAdvisor Remote
Postoji još jedan sistem koji je standarni za sve JDLink pakete, a to je ServiceAdvisor Remote. Uz vaše odobrenje, naš zastupnik koji je zadužen za vašu mašinu može daljinski da se uključi na sistem vašeg kombajna. Ukoliko se na vašoj mašini pojavi problem, ovlašćeni serviser će očitati kodove i informacije o mašini. On može da izvrši dijagnostiku iz svog centralnog sistema i da uputi ekipu koja je već upućena u problem i koja je opremljena potrebnim rezervnim delovima i alatom kako bi se popravka izvršila u najkraćem mogućem roku. Ukoliko ste mu dali odobrenje da pristupa sistemu vaše mašine, on će znati i njenu tačnu lokaciju. Ne gubite dragoceno vreme ni vi, ni servisne ekipe, a ni vaša mašina. Da biste doneli brze i pravilne odluke potrebno je da u svakom momentu imate pouzdane informacije.

Autotrac

AutoTrac

Sa AutoTrac sistemom za upravljanje kombajnom bez upotrebe ruku, svaki prohod odgovara punoj širini zahvata vašeg hedera. Preklapanje prohoda je smanjeno za 90% – čak i noću, i nakon mnogo sati provedenih za volanom. Pošto je za upravljanje zadužen sam kombajn, vaši rukovaoci imaju maksimalan učinak u svakom momentu.

AutoTrac RowSense za kukuruz

AutoTrac RowSense za kukuruz
AutoTrac RowSense nudi vam istu produktivnost i kod žetve kukuruza. Specijalni senzori na hederu daju podatke o položaju redova (RowSense). Kada se dotok podataka prekine, AutoTrac automatski popunjava praznine obezbeđujući GPS podatke kao zamenu. Zajedno, ova dva sistema obezbeđuju rad bez prekida – i neverovatnu preciznost.

Pogledajte video kompanije John Deere koji pokazuje rad u polju ovih kombajna: