• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs
Prednja nošena diskosna kosačica GMD 3125 F i GMD 3525 F
KUHN je proširio gamu prednjih diskosnih nošenih kosačica sa dva nova modela GMD 3125 F i GMD 3525 F.

Dizajnirana je za solo rad ili za rad u kombinaciji sa zadnjom nošenom diskosnom kosačicom zahvata do 4.40 m ili trosekcijskom kosačicom sa mogućim ukupnim zahvatom do skoro 10m.

Novi modeli GMD 3125 F i GMD 3525 F opremljeni su sa dva rotirajuća bubnja koji centriraju protok mase. Masa se ostavlja formirana u jedan otkos čija širina može da se podesi do maksimalno 1.30 m u zavisnosti od širine točkova traktora.

Do sada neviđena kinematika omogućuje vertikalno oscilovanje od skoro 700 mm omogućuje odlično prilagođavanje podlozi i različitim tipovima podiznih mehanizama traktora.

LIFT CONTROL hidraulička suspenzija sa podesivim pritiskom služi za brzo prilagođavanje uslovima košenja. Ovim se postiže manji pritisak na biljke čime se smanjuje potrošnja goriva i smanjuje habanje elemenata kosačice. Takođe, čuvaju se nutritivne osobine biljaka smanjenjem procenta nečistoće.

Ove kosačice su opremljene diskosnim OPTIDISC sistemom za košenje za koji nije potrebno održavanje. Razmak između diskova je različit kako bi se osiguralo kvalitetno košenje i izbacivanje otkosa u svim uslovima.

Pogledajte prezentacioni video kompanije Kuhn, koji pokazuje ovu novu seriju Kuhn kosačica u radu: