• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs
Sistemi za preciznu poljoprivredu

Sistemi za navođenje

Sistemi za navođenjeU zavisnosti od sistema za navođenje koji vam je dostupan i preciznosti signala možete smanjiti preklapanja čak do 90%. John Deere navigacioni sistemi su prilagođeni vašim operacijama i komforu. Sa svakim prolazom i urađenim hektarom, uz pomoć naših uređaja uštedećete vreme provedeno u radu, gorivo kao i ulazne troškove vezane za mineralno đubrivo ili hemijske preparate. Možete početi sa osnovnim John Deere uređajima, a kasnije ih nadograditi do najpreciznijih i da pri tome niste izgubili ništa od početne opreme i novca.

Dokumentacija

Dokumentovanje podatakaGreenStar sistem omogućuje planiranje i dokumentovanje podataka vezanih za stanje useva, obrade zemljišta, zaštite bilja, aplikacije mineralnog đubriva, u setvi vezano za vrste i broj biljaka po jedinici površine, vremenske uslove i mnoge druge. Opremljeni sa računarskim programom u mogućnosti ste da optimizujete vaše operacije kao i da olakšate kompletno vođenje dokumentacije za celokupno gazdinstvo.

Specijalni zahtevi pri obradi zemljišta

Specijalni zahtevi prilikom obrade zemljištaOvaj model je dokazan kao osnovni metod za uštedu inputa u poljoprivredi. Primenjen je prilikom zaštite bilja gde je sistem povezan sa kontrolnim sistemom sekcija na prskalici. Kako cena hemijskih preparata raste iz godine u godinu, kao i ostali inputi, ovaj metod je pored zaštite bilja primenjiv i u drugim operacijama. Sada sa ISOBUS načinom povezivanja uređaja sa priključnom opremom, metod je dostupan ne samo za prskalice nego i za rasipače mineračnog đubriva, sejalice i drugu priključnu

Automatizacija proizvodnje

Automatizacija proizvodnjeZa izvršavanje puno različitih poslova na vašem polju traktor je sigurno najpotrebniji i najkorisniji deo opreme, međutim, uvek će vam trebati i priključna mašina. Kako je optimizacija kombinacije traktor-priključna mašina veoma važna, to može biti i veoma stresno. Kao što ste upoznati, osnovna funkcija ISOBUS konekcije je da traktor može da kontroliše funkcije priključne opreme, a novina je da od sada i priključna oprema može da komunicira sa traktorom. Korišćenjem našeg rešenja automatizacije proizvodnje u mnogome ćete olakšati sebi posao.

Telematika

TelematikaNačin obrade zemljišta se menja. Broj radnih i priključnih mašina se povećava, a sa njima i troškovi. To je jedan od osnovnih razloga zbog čega mašine moraju biti stalno uposlene. Samo telematskim načinom upravljanja ćete omogućiti da stalno budete uz vaše mašine.

I - Solutions (Inteligentna rešenja)

Inteligentna rešenjaAko želite da ostvarite profit u poljoprivredi, morate smanjiti troškove i u isto vreme povećati produktivnost. To je jedan od osnovnih razloga zbog čega su vam potrebna John Deere inteligentna rešenja

Monitori

MonitoriMonitori su od ključne važnosti da bi se primenila precizna poljoprivredna proizvodnja.

GreenStar 2 Display 1800
GreenStar 3 Display 2630

Prijemnici i signali

Prijemnici & SignaliSa navigacionom tehnologijom koju vam pruža John Deere možete povećati vašu preciznost u kojoj meri vam je to potrebno, korak po korak bez obzira na kojoj mašini to koristite. Sa našim StarFire prijemnikom možete izabrati 4 nivoa preciznosti u zavisnosti od željene operacije u polju.

StarFire 300
StarFire 3000
StarFire RTK