• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs

Traktor John Deere serije 5E zadovoljava sve potrebe malih proizvođača, a idealan je i za specijalne namene. Ukoliko ste mislili da je John Deere mašina namenjena samo za rad na velikim posedima, biće vam drago da čujete da smo model 5E dizajnirali i proizveli po najvišim svetskim standardima, a koristi se i za manji posed.

Snažan i efikasan motor

5 Serija traktora: 5E motor

Svi traktori serije 5E pogonjeni su novim 3-cilindričnim PowerTech M motorom zapremine 2.9l, sa sistemima za hlađenje usisnog vazduha i goriva. Integrisani turbopunjač povećava snagu motora uz poštovanje strogih Stage 3A standarda za emisiju štetnih gasova.

Veliki izbor transmisija (menjača) kao odgovor na raznovrsne potrebe

5 Serija traktora: 5E transmisija

Serija 5 nudi pouzdanu transmisiju sa 9 brzina napred i 3 u nazad za pogon na četiri i na dva točka. Sve brzine su sinhronizovane, a promena stepena prenosa je efikasnija sa Dry Dual spojnicom (kvačilo) čije lamele su obložene cerametallic materijalima. Kočioni sistem opremljen je samopodesivim kočionim diskovima potopljenim u ulju. Sistem ima osobinu samoizjednačavanja kočione sile na diskovima zadnjih točkova.

Robusna i precizna hidraulika

5 Serija traktora: 5E hidraulika

Svi modeli serije 5E opremljeni su tandem hidrauličkom pumpom, koja obezbeđuje 71 l/min za hidrauliku svih vaših priključnih mašina i hidrauliku traktora. Spoljni izvodi hidraulika (SCVs) kontrolišu se preko upravljačke palice a regulacija protoka je podesiva, te je precizna kontrola priključne mašine zagarantovana. Najbolje od svega je to što su modeli serije 5E kompatibilni sa utovarivačima John Deere. Kombinacija prednjih utovarivača John Deere i odličnih manevarskih sposobnosti traktora serije 5E savršena je za ovu vrstu poslova.

Pogledajte video kompanije John Deere koji pokazuje rad u polju izuzetno adaptivnih traktora: