• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs
Traktori John Deere serija 6R

Svaki 6R traktor je dizajniran i konstruisan da bude najsvestraniji i najsnažniji sastavni deo vaše radne snage i napravljen je da savlada razne izazove koje pred vas postavljaju teren, postojeći uslovi i period kada radovi moraju da se završe. Uspešno obavljanje Vaših poslova direktno je povezano sa kvalitetom i pouzdanošću vaše radne snage – ljudi i mašina, od kojih zavisite svaki dan tokom godine.

Postoje mnogi razlozi za izbor 6R traktora: vrhunska izrada, integrisane tehnologije, izuzetna vidljivost, jednostavni kontrolni interfejsi i sistem CommandARM nove generacije. Da bismo ispoštovali visoke zahteve klase IV, poboljšali smo sistem DEF (Diesel Exhaust Fluid – tečnost za dizel izduvni sistem) da bismo zadovoljili sopstvene najstrože standarde. Karakteristično je
za filozofiju kompanije John Deere da premaši Vaša očekivanja na svim poljima.

Vaša svestrana radna snaga: Pregled

Hiljade 6R traktora su do sad proizvedeni, a novi modeli su sada dodatno poboljšani da bi postavili nove industrijske referentne vrednosti svojim izvanrednim performansama, efektivnim aktivnim korišćenjem opreme
i manjim radnim troškovima. Ove mašine su usaglašene sa standardnom klase IV i imaju novi sistem DEF koji je konstruisala kompanija John Deere.

Tu su takođe novi sistem Generation 4 CommandCenter, izmenjen skup
hidrauličkih ventila i novi elektronski džojstik, i to su samo neke od funkcija koje pokreću naše 6R traktore u polju:

– Model 6155R nominalne snage 155 hp (202 hp max. sa IPM-om)
– Izvanredno iskorišćavanje snage
– 3 modela sa srednjim ramom (međuosovinsko rastojanje od 2765 mm) od 135 do 155 hp (od 166 do 202 hp
max.sa IPM-om)
– 3 modela sa malim ramom (međuosovinsko rastojanje od 2580 mm) od 110 do 130 hp (od 135 do 155 hp
max. sa IPM-om)
– Usaglašeno sa klasom IV sa DEF-om

Motor

Svi motori kompanije John Deere su dizajnirani i konstruisani posebno za primene u poljoprivredi. Novu 6R seriju traktora pokreću naši poštovani PowerTech motori od 6,8 l i 4,5 l, koji su izmenjeni i sada pružaju još više snage dok troše manje goriva i ispunjavaju zahtevne standarde emisija Stage 4.

Dokazani trajni DPF omogućava da motor brzo reaguje na promenljiva opterećenja. Motori su opremljeni novim sistemom DEF koji je razvila kompanija John Deere specijalno za našu porodicu motora. Inteligentno upravljanje snagom (IPM) povećava nominalnu snagu na zahtev. Dodatnih 40 hp je dostupno na dodir za 6155R i 6145R, 30 hp za 6135R, a 20 hp za 6130R, 6120R i 6110R.

– Turbokompresor sa varijabilnom geometrijom precizno
pojačava nivoe obrtnog momenta
– Inteligentno upravljanje snagom dodaje do 40 hp na zahtev
– 2-fazni turbokompresor pojačava snagu u PSS motorima sa 4 cilindra

Pravi menjač za vaše poslove

Oba naša vrhunska menjača, AutoPowr i DirectDrive, prilagođena su da odgovaraju poboljšanim performansama i impresivnim mogućnostima 6R traktora. Oni pružaju još više radne udobnosti u kombinaciji sa izvanrednom uštedom goriva. AutoPowr i DirectDrive menjači su dostupni samo u kombinaciji sa sistemom CommandARM. Svi 6R traktori takođe su dostupni sa našim dokazanim PowrQuad Plus i AutoQuad Plus menjačima.

Veoma efikasan hidraulični sistem pod visokim pritiskom

Serija 6R omogućava pojačan protok tako da rukovaoci imaju značajnu koristi od hidrauličkih performansi, kao i boljeg reagovanja upravljača, bez obzira na brzinu motora. Hidraulički fi lter velikog kapaciteta zahteva zamenu na svakih 750 sati, što omogućava veću autonomiju rada i štedi vreme.

Zadnje priključno vratilo
Izaberite podešavanje zadnjeg priključnog vratila popotrebi. Nezavisno priključno vratilo sa 3 brzine (540/540E/1000) koje se električno menjaju je
standardno na svim traktorima iz serije 6R.

Opciono prednje priključno vratilo

6R traktori mogu da se opreme potpunointegrisanim elektrohidrauličkim prednjim priključnim vratilom sa namenskim hladnjakom za ulje. Dostupno samo u kombinaciji sa prednjimpodiznim polugama.

Pogledajte prezentacioni video kompanije John Deere, koji detaljno objašnjava superiorne karakteristike ovih traktora: