• +381 (0)21 400 525
 • info@kitedoo.rs

Upoznajte novu John Deere 7R Seriju traktora sa pet potpuno novih modela visokih performansi od 147 to 206 kW (200 to 280 KS) i čak 230 to 310 KS maksimalne snage uz IPM sistem.

Sa novim motorima PowerTech PVX (7230R, 7260R and 7280R) zapremine 9 litara i PowerTech PSX (7200R and 7215R) zapremine 6.8 litara, Intelligent Power Management sistemom i novim vrhunskim karakteristikama dobijate mnogo više u jednom traktoru – jer 7R je jednim delom Evolucija, a drugim, Tehnološka Revolucija. I 100% John Deere!

U našoj ponudi možete pronaći sledeće modele traktora John Deere, serije 7R: 7210R i 7230R.

Motor - snaga i efikasnost

Snaga & Efikasnost
Zahvaljujući motoru sa jedinstvenim “DieselOnly” konceptom (koristi se samo jedan fluid – dizel gorivo) koji zadovoljava Stage III B standard za emisiju štetnih gasova, sa 7R Serijom dobijate traktor koji uz smanjenu potrošnju goriva proizvodi maksimalno moguću snagu.

 •  7200R, 7215R: 6.8L PowerTech PSX motor do 215 KS pri nominalnom broju obrtaja (245 KS sa Intelligent Power Management)
 •  7230R, 7260R, 7280R: 9L PowerTech PVX motor do 280 KS pri nominalnom broju obrtaja (310 KS sa IPM)

“DieselOnly” motor

Intelligent Power Management
Za bolje radne i vučne karkteristike traktora IPM (Intelligent Power Management) sistem obezbeđuje 30 KS dodatne snage. Rezultat je dodatno ubrzanje koje dobijate kada vam je najpotrebnije, na primer prilikom vuče teških prikolica uzbrdo. Osim toga, ređe ćete stajati da sipate gorivo.

Po standardu Stage III B

 

Po standardu Stage III B
Zaboravite komplikovani sistem dva fluida kako bi se zadovoljio Stage III B standard, John Deere ima kombinovani pristup smanjenju količine štetnih gasova: serijski turbopunjač fiksne geometrije komore na motorima PSX i turbopunjač sa promenljivom geometrijom krilaca (VGT) na motorima PVX, EGR sistem za recirkulaciju izduvnih gasova (Cooled Exhaust Gas Recirculation) u kombinaciji sa katalizatorom na izduvnom sistemu-Diesel Oxidation Catalyst (DOC) + filter čvrstih čestica-Diesel Particulate Filter (DPF).

Visitronic Fan sistem za hlađenje

Visitronic Fan sistem za hlađenje
Novi sistem za hlađenje Visitronic Fan povećava efikasnost motora. On automatski podešava brzinu okretanja ventilatora kako bi se održala optimalna radna temperatura i kako bi motor brže odreagovao na promenu opterećenja. Novi „Push Fan System“ deo je novog dizajna haube sa potpuno pokrivenim odeljkom ispod poklopca motora. Vazduh se pod pritiskom gura u odeljak motora umesto da se uvlači. Na taj način, količina prašine i nečistoća koje dospevaju do motora su minimalne, a hladnjak je čist čak i u najtežim uslovima.

High Pressure CommonRail
Ovaj najsavremeniji sistem za ubrizgavanje goriva omogućuje stalno praćenje svih relevantnih parametara (pritisak, vreme, trajanje i ubrizgavanje).

Transmisije

Transmisije
Pronađite transmisiju koja odgovara nivou produktivnosti koji želite. Sve opcije transmisije lako se koriste i brzo savlađuju tako da nisu problem ni za najneiskusnijeg rukovaoca.

PowrQuad

PowrQuad
U polju već dokazana i ekonomična transmisija sa 20 brzina napred i 20 brzina nazad. Ova pouzdana transmisija ima sistem za usklađivanje brzina tako da se prilikom promene ranga brzina automatski bira sledeća koja najbolje odgovara. Ručna Declutch funkcija olakšava i ubrzava promenu stepena prenosa. SoftShift automatski podešava gas kako bi promena stepena prenosa bila što mekša.

AutoQuad

AutoQuad
Veoma prilagodljiva transmisija sa 20/20 brzina omogućuje vam da optimalizujete produktivnost u polju i profitabilnost u transportu. Sa sistemima FieldCruise i EcoShift ostvarujete uštedu goriva od čak 10% pri najvećim transportnim brzinama. A sa Declutch funkcijom na ručici menjača imate veći komfor jer ne morate da pritiskate pedalu kvačila. Pošto je broj obrtaja motora manji, smanjena je i buka.

AutoPowr

AutoPowr
AutoPowr transmisija je kompletno redizajnirana kako bi obezbedila maksimaln produktivnost i efikasnu potrošnju goriva za svaku radnu operaciju koju obavlja vaš traktor.

Ova opcija transmisije omogućuje vam meku promenu brzine od 0 do maksimalne, uz pomoć samo jedne ručice i bez potrebe pritiskanja pedale kvačila. Samo odaberite potrebnu brzinu i AutoPowr će je održavati automatski reagujući na promene opterećenja. Još neke prednosti:

 • Najviši nivo komfora za rukovaoca
 • Maksimalne transportne brzine uz mali broj obrtaja motora
 • Ekonomična potrošnja goriva
 • Broj obrtaja motora može da se smanji i do 1600 ob/min
 • Meka promena stepena prenosa pod opterećenjem i u transportu
 • Opcija reverzera sa leve ili desne strane
 • Opcija 40 km/h ili 50 km/h

CommandQuad sa Efficiency Manager sistemom

CommandQuad sa Efficiency Manager sistemom
Kod ove nove transmisije brzina i gas se usklađuju da bi se optimalizovala efikasnost i produktivnost. Odaberite potpuno automatizovan mod za maksimalno efikasnu potrošnju goriva ili manualni mod sa 5 rangova brzina i 4 moćne brzine po rangu, za operacije koje zahtevaju konstantnu brzinu.

 • Pouzdana i lako se koristi
 • Optimalizovana interakcija brzina/gas
 • 5 rangova sa po 4 moćne brzine
 • CommandArm kontrole
 • Opcije 42 km/h Eco ili 50 km/h Eco
 • Reverzer sa leve strane za brzu promenu smera kretanja

Hidraulični sistem

Hidraulični sistem

Hidraulični sistem
Traktori serije 7R imaju zatvoreni hidraulični sistem sa kompenzacijom pritiska i protoka. Ovakav sistem konstruisan je, pre svega, da obezbedi izuzetnu pouzdanost. Upravo zato je broj delova sistema smanjen, a broj i dužina hidrauličnih vodova je takođe manji.
U zavisnosti od vaših potreba, odlučite se za jednu od 3 opcija hidraulične pumpe:

 • 45 cm³ hidraulučna pumpa, obezbeđuje 121 l/min
 • 63 cm³ hidraulična pumpa, obezbeđuje 174 l/min
 • 85 cm³ hidraulična pumpa, obezbeđuje čak 227 l/min

Tri zadnja spoljna izvoda hidraulike (SCVs) su standardni, a postoji mogućnost za 6*. Montirana na sredini šasije traktora mogu koristiti za rad prednjeg podiznog mehanizma, gde možete koristiti i do 2 spoljna izvoda hidraulike ili za priključivanje prednjeg utovarivača. Svi spoljni izvodi hidraulike elektronski se kontrolišu.

Kontrola protoka

Kontrola protoka
Veliki digitalni CommandCenter displej omogućuje vam praćenje protoka hidrauličnog ulja, kao i podešavanje protoka i vremena, tako da ste u mogućnosti da u potpunosti kontrolišete hidraulični sistem vašeg traktora.

Comandview II kabina

CommandView II Kabina

CommandView II Kabina
Više prostora, više komfora, više opcija – Unutrašnjost kabine CommandView II je sada još bolja. Prijatne boje, optimalan rad klima uređaja, bolja preglednost, veća prostranost i još mnogo toga!

Savršena preglednost

Odličnu preglednost obezbeđuju velike staklene površine. Unutrašnjost kabine je prostrana, a u njoj se nalazi i veliko pomoćno sedište koje u naslonu za leđa ima pretinac, tzv. FieldOffice.

Hidraulično ogibljenje kabine (HCS+)

Hidraulično ogibljenje kabine (HCS+)

Opcija novog hidrauličnog vešanja kabine u velikoj meri povećava komfor u polju i u transportu. Sistem obezbeđuje idealan balans kabine, a da pritom rukovalac ne gubi u potpunosti osećaj za teren kojim traktor prolazi.

Klima uređaj

Klima uređaj
Integrisan je u krov kabine i obezbeđuje optimalno strujanje vazduha. Opcija automatskog podešavanja temperature (Automatic Temperature Control) lako se koristi preko komande na kontrolnoj konzoli sa desne strane rukovaoca.

Spojnice i ručice za spoljne izvode hidraulike (SCV)
Spoljni izvodi hidraulika (SCV), ventili i spojnice označeni su bojama kako biste ih lakše raspoznavali (kolor kod sistem).

ActiveSeat

Opcija John Deere ActiveSeat sedišta
Sva sedišta koja proizvodimo su udobna i velika, ali opciono ActiveSeat sedište je izvanredno jer telo rukovaoca izoluje od vertikalnih oscilacija traktora sa preko 90%. Veći komfor, manji zamor pa stoga i veća produktivnost rukovaoca.

Tehnologija savršenog zvuka
Četiri kvalitetna zvučnika i subwoofer velike snage kvalitetno će reprodukovati muziku koju odaberete. Premium radio uređaj omogućuje slušanje CD-a, ima MP3 i Bluetooth funkciju kao i USB.

Commandarm konzola

CommandArm konzola

CommandArm konzola
Bolja kontrola na dodir prsta – Modernizovana CommandArm konzola jasno je označena i lako se koristi.
Uz pomoć jednog monitora koji se postavi na desnu konzolu, lako se kontroliše motor, transmisija, radio i podešavanje hidraulike.

Brzi tasteri
Brzi tasteri vam omogućavaju maksimalnu produktivnost i uključuju tastere za:

 • Field Cruise Control
 • iTEC sistem
 • Transmisiju i podešavanje priključnog vratila traktora PTO
 • Sve fukcije podiznog mehanizma

Takođe omogućavaju brz pristup za kontrolu klima uređaja, radija, svetala i prednje vuče MFWD.

GreenStar 3 CommandCenter displej

GreenStar 3 CommandCenter displej
Kontrole, kao što su CAN-kontrolisani spoljni izvodi hidraulike (SCVs), intuitivno i lako se koriste. Displej od 7 inča očitava se na prvi pogled. iTEC sistem – intelligent Total Equipment Control, omogućuje vam da automatizujete više radnih funkcija istovremeno. Osim toga, važne AMS funkcije sada se mogu direktno kontrolisati preko displeja.

Nova opcija: GreenStar 3 CommandCenter Touch displej
Osim pogodnosti koje pruža „touchscreen“ kontrola, sa dodatkom video kamere možete da pratite kritične tačke priključne mašine bez potrebe montaže dodatnih monitora.

Radio veza sa mobilnim telefonom
Opcija radio veze Premium Radio Functionality prikazuje ime i broj telefona dolaznog poziva na CommandCenter displeju. Na displeju se takođe prikazuje i imenik što olakšava korišćenje telefona u kabini traktora.

Active command steering

Active Command Steering

Active Command Steering
Ekskluzivni John Deere sistem upravljanja ActiveCommand Steering (opcija) vrhunsko je rešenje. U polju i na drumu, on smanjuje napor koji rukovalac ulaže u upravljanje traktorom te se on manje zamara, a sigurnost upravljanja je mnogo veća.

Dynamic Stability Control
Ovaj elektronski sistem održava traktor na njegovoj putanji uz minimalan napor rukovaoca tako što kontroliše ugao zakretanja prednjih točkova pri ubrzanju koje se javlja u skretanju traktora. Kontrola traktora kod skretanja pri transportnim brzinama je mnogo bolja, kao i održavanje idealnog pravca – čak i na ekstremno neravnom terenu.

Variable Ratio & Effort Steering

Variable Ratio & Effort Steering
sistem obezbeđuje lako i precizno upravljanje pri malim brzinama kretanja. Podešava otpor volana i broj okretaja volana u toku izvođenja radnih operacija ili u radu sa prednjim utovarivačem.

Full Electronic Steering Control

Full Electronic Steering Control
olakšava kretanje traktora po pravilnoj putanji i smanjuje negativne oscilacije točkova u toku upravljanja i kretanja traktora. Ova opcija potpuno eliminiše nekontrolisano kretanje prednjih točkova traktora, tzv. slobodni hod.

Ag management solutions

Ag Management Solutions (AMS)
Bilo da imate integrisan GreenStar 3 CommandCenter ili opcioni GreenStar 2630 displej, oba imaju ISOBUS terminal.Mogućnost primene AMS sistema stvara mogućnost da inovativne sisteme koristite u skladu sa svojim potrebama i ciljevima, uz pomoć:

AutoTrac

AutoTrac
Automatizovano „hands-free“ upravljanje pomaže vam da smanjite preklapanje prohoda za čak 90%. Treba samo da odredite preciznost korekcionog signala koji želite da koristite uz svoj StarFire 3000 prijemnik.

FieldDoc

FieldDoc
Automatsko beleženje svih operacija u polju na GreenStar 3 ili 2630 radnom računaru. Od pripreme zemljišta do setve, prskanja i prihrane, možete precizno da zabeležite šta je urađeno, gde, kada i ko je posao obavio.

iGuide

iGuide
Na neravnom terenu i na padinama dolazi do zanošenja priključne mašine što će rezultirati da neka mesta u polju ostanu netretirana ili da dođe do velikih preklapanja. Sa iGuide sistemom, traktor će promeniti svoju putanju da bi se kompenzovalo zanošenje mašine tako da će sva mesta u polju biti ravnomerno i precizno tretirana.

iSteer
Aktivno navođenje priključne mašine je napredno i veoma korisno rešenje za upravljanje prilikom oranja ili nekih specijalnih poljoprivrednih operacija. Koristeći inovativne SBG senzore i hidrauliku u koordinaciji sa John Deere GreenStar displejom 2630 i StarFire 3000 prijemnikom, priključna mašina aktivno kompenzuje skretanje sa putanje usled zanošenja.

Precizna poljoprivreda

JD Telematics

JD „pametni“ sistemi
Podaci o radu mašine – na klik. Sa John Deere-ovim „pametnim“ sistemima nikada nije bilo lakše pratiti, beležiti i analizirati rad svih mašina koje posedujete.
Možete da kombinujete funkcije integrisane opreme na vašem traktoru i uz pomoć JDLink sistema ih analizirate.

JD Link Website

JD Link Website
JD Link vam omogućava da iz svoje kancelarije pratite sve svoje mašine i poslove koje one u polju obavljaju. Da biste pregledali sve podatke koje je svaki traktor prikupio samo upišite www.jdlink.com.

JDLink Ultimate
Efikasniji i profitabilniji rad uz pomoć JD Link Ultimate bežične komunikacije i razmene informacija.Bez obzira gde se nalazite u mogućnosti ste da budete u vezi sa svojom mašinom koristeći JD Link website. Locirajte vaš traktor i saznajte kolika mu je potrošnja goriva ili koju operaciju u polju trenutno izvodi.

Service ADVISOR Remote
Da ne biste gubili vreme, možete prihvatiti da naš zastupnik koristi Service ADVISOR Remote* kako bi daljinski dijagnostikovao eventualni problem na vašoj mašini

Prednji utovarivači

Novi John Deere prednji utovarivači sada izgledaju bolje – dizajn rama od livenog čelika savršeno je integrisan sa šasijom i točkovima traktora 7R pa su radius okretanja i preglednost maksimalni, a težina je pravilno raspoređena.

Mi proizvodimo naše utovarivače kao sastavne delove naših traktora – a ne kao nešto što se naknadno prikači. Dodatna čvrstina i dugotrajnost znači da hidrauličnu snagu možete maksimalno da koristite. I kada spojite zelene utovarivače sa zelenim traktorima dobijate savršeno integrisane funkcije za još bolji rad./custom>

Utovarivač H480

Utovarivač H480
Naš novi H480 ima ram od livenog čelika što garantuje njegovu izdržljivost i dugotrajnost na veoma zahtevnim i teškim poslovima, poseduje veliku podiznu moć – 2200 kg. Hidraulični vodovi su integrisani pa je preglednost mnogo bolja, a hidraulične komponente zaštićene.

Još dodatnih opcija

 • Amortizacija strele, Boom Suspension za veliki komfor u vožnji
 • Daljinska komanda na streli za laku montažu/demontažu priključaka
 • Treća komanda kao opcija.

U samo tri koraka zakačite i otkačite utovarivač:

 • Podesite nožice za stajanje (novo)
 • Gurnite/izvucite osigurač (novo)
 • Oslobodite Multicoupler spojnicu pritiskom na dugme

Podizni mehanizmi

Kako se menjala veličina priključnih mašina i rasla snaga traktora, tako su se menjale i naše opcije podiznih mehanizama i poteznice:

Zadnji podizni mehanizam

Zadnji podizni mehanizam
Veći kapacitet zadnjeg podiznog mehanizma na traktorima serije 7R odgovor je na vaše potrebe. Odlučite se za onaj podizni mehanizam koji vam najviše odgovara:

 • do 9,562 kg na 7200R, 7215R i 7230R
 • do 10,788 kg na 7260R i 7280R

Prednji podizni mehanizam

Prednji podizni mehanizam
Opcija prednjeg podiznog mehanizma nudi podiznu moć od čak 5,200 kg i više. Plus:

 • Daljinska komanda za podizanje/spuštanje
 • ISOBUS konekcije
 • Mogućnost ugradnje do 2 spoljna izvoda hidraulike SCVs
 • Mesto za šlepanje
 • Sklopive podizne poluge
 • 7- polna priključnica

Pogledajte video kompanije John Deere koji pokazuje rad u polju ove superiorne serije traktora: