• +381 (0)21 400 525
  • info@kitedoo.rs
Uspešno okončan John Deere kombajn Demo Tour 2020. u žetvi pšenice

Poslednjim prikazom u žetvi pšenice, u okviru John Deere Kombajn Demo Tour -a 2020., održanim u Staparu, na parceli g. Đure Kucurskog, utemeljili smo naša prethodno stečena iskustva koja se tiču prvobitno kvaliteta rada našeg aksijalnog kombajna S770i, a zatim i po pogledu ergonomije i jednostavnosti rukovanja.Zabeleženi rezultati govore da ni u jednom momentu gubici zrna nisu prelazili gornju granicu od 0,5%, dok je prosek bio 0,2%. Lom zrna je bio takođe na niskom nivou gde sa selektorom za lom zrna nismo uspeli da zabeležimo lom veći od 0,6 %, dok je prosek bio oko 0,3%.

Implementirana tehnologija na kombajnu u kombinaciji sa AMS komponentama, komforna i tiha kabina sa ogromnom preglednom staklenom površinom, pružiće Vam fenomenalan utisak prilikom vožnje a i po izlasku iz kombajna, gde ćete za samo par minuta imati gotove izveštaje, bilo da se oni tiču prinosa na parceli, brzine kretanja, potrošnje goriva, učinka, vlage useva i još dosta drugih parametara.

Svi koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom znaju da je ona najnesigurniji biznis, jer je živ proces i fabrika pod otvorenim nebom. Ulaganjem u kombajn, ne dobijate samo na dodatnoj vrednosti prilikom žetvenog perioda, već i pojam precizne poljoprivredne proizvodnje se zasniva na obradi informacija, koje su najrelevantnije u samoj žetvi. Zbog toga sa investiranjem u kombajn ulažete u budućnost, pa čak se može reći da je to i početan korak za prelazak na viši tehnološki nivo poljoprivredne proizvodnje, kao što je višegodišnje mapiranje prinosa, a zatim i delovanje u skladu sa tim. Na kraju, kada podvučete crtu, veću dobit ćete pre ostvariti sa kontrolom inputa, nego sa neprekidnom cenovnom trkom pri prodaji vaših proizvoda.

Sa eksploatacionog aspekta, impozantni rezultati padaju u vodu ukoliko kombajn stoji u jeku sezone usled određenog defekta. Naša kompanija je prepoznala probleme sa kojima se poljoprivredni proizvođači susreću u proizvodnji i upravo zbog toga imamo snažnu servisnu ekipu sačinjenu od iskusnih servisnih eksperata, kao i vrhunsku postprodajnu mrežu sa velikim lagerom rezervnih delova, kako bi predupredili bilo kakav eventualni zastoj.

Kada se sve navedeno uzme u obzir, jaka ekipa sa odličnim mašinama kakvi su John Deere kombajni, onda je na vama da radite i poboljšate poslovni uspeh, a na nama da budemo Vaš siguran partner na koga možete da se oslonite u bilo kom trenutku.

Nadamo se da ćemo započetu praksu Demo Toura nastaviti na jesen u žetvi soje i kukuruza, gde zapravo očekujemo da vidimo još bolje performanse naših aksijalnih kombajna. Do tada se nadamo da će okolnosti u vezi sa Covid -19 biti povoljnije i da ćemo se okupiti na parcelama Srbije u što većem broju.

Pored svega navedenog klikom na link pogledajte još neke od razloga zbog čega je Vaše opredeljenje za John Deere kombajn mudra odluka, koja Vam donosi veći profit i spokoj.

📥 : https://www.deere.com/international/en/campaigns/ag-turf/rs/combine-challenge/