Dobro došli na sajt
KITE DOO

Osnovnu delatnost kompanije KITE DOO čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, prodaja motornih ulja i maziva, semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja, otkup merkantile i snadbevanje originalnim rezervnim delovima.

Prodajni program koji nudi kompanija KITE DOO je obiman i raznovrstan, a čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta.

Pored najpopularnijeg i verovatno najvećeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu,  JOHN DEERE, tu su još i proizvodni programi kompanija:

JCB, KUHN, JOSKIN, LKT, ALPEGO, ZAGO, DEGENHART, GRASDORF, GERINGOFF, IRRRIMEC, OTECH, SIPTEC, KOCK & SOHN…

Pored John Deere traktora, univerzalnih žitnih kombajna, silažnih kombajna, prskalica, sejalica, balirki, prednjih traktorskih utovarivača, sistema za satelitsko navođenje, savremenih tehnologija za preciznu poljiorivredu, proaktinih servisnih usluga na daljinu, kompanija KITE DOO je u svoju ponudu uvrstila i program John Deere mašina za održavanje travnatih površina kao i mašina za obavljanje komunalnih delatnosti – popularni John Deere Turf program.

Sektor “Agronomija” se uspešno bavi distribucijom, semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja i otkupom merkantilnih roba, sa posebnim akcentom na sigurna i dokazana rešenja u najvažnijim poljoprivrednim kulturama.

Prioritet sektora “Agronomija” predstavlja pronalaženje i preporuka najboljih tehnologija proizvodnje, što omogućava sigurne i kvalitetne prinose, i usmerava ka glavnom cilju u ovom polju rada – isplativost poljoprivredne proizvodnje!

PAT - TEHNOLOGIJE PRECIZNE POLJOPRIVREDE

Početkom 2019. godine predstavljen je departman – PAT (Precison Agriculture Technology) koji ima zadatak da poveže poljoprivredu i informacione tehnologije i da kroz primenu sistema precizne poljoprivrede kompanije John Deere, poboljša performance poslovanja gazdinstava u svim segmentima.

Proaktivna servisna služba, je od ključnog značaja za kompaniju KITE DOO što dokazuje dobro organizovan servisni tim, koji čine 16 mobilnih ekipa, koje su opremljene najsavremenijom dujagnostičkom opremom i servisnim alatima za najkomplikovanije servisne zahvate i obučene po najvišim standardima u servisnim centrima kompanija John Deere, KUHN i JCB, u stanju je da reše svaki problem na Vašim mašinama u najkraćem roku, kako bi Vaša proizvodnja tekla nesmetano.

Lokacije
KITE DOO SERVISNO DISTRIBUTIVNIH CENTARA

KITE d.o.o. PJ Sremska Mitrovica

  • Dimitrija Davidovića 2,
    Sremska Mitrovica 22000

KITE d.o.o. PJ Bačka Topola

Zašto Izabrati Nas?

Pouzdanost, vrhunski kvalitet i popularnost proizvoda, brzina odziva na zahteve kupaca, dostupnost i brzina isporuke rezervnh delova, visok nivo stručnosti, iskusna, visoko obučena i mahom visoko obrazovana radna snaga, proaktivna servisna služba i podrška na daljinu, zadovoljstvo kupaca kao trajni zadatak svih zaposlenih, su garancija dugotrajnosti naših proizvoda i usluga i ono po čemu ćemo uvek biti prepoznatljivi na tržištu Republike Srbije.