Пусти видео запис

JOHN DEERE GATORI™ – VAŠI SVAKODNEVNI PRATIOCI

SAVLADAJTE SVE PREPREKE

Kada je vaš dan pun kritičnih zadataka, raznih prepreka i velikih tereta, John Deere Gatori vam daju snagu, lakoću rukovanja i udobnost koji su vam potrebni da dobro obavite posao. Otkrijte kako vam John Deere Gatori pomažu da savladate svoje izazove u bilo kojim uslovima i na svim nezgodnim mestima na koja ćete možda morati da odete..

 

VISOKE PERFORMANSE

Život na visokim planinskim pašnjacima postaje težak. Sa John Deere Gator – om u svom timu, poslovi koji su nekada bili naporni sada postaju rutina bez napora.

POSAO LOVOČUVARA

Lovočuvari i lovci krstare šumama u svojim John Deere Gatorima kako bi zaštitili, sačuvali i upravljali našim šumama i populacijama divljih životinja u njima.

RAD NA PLAŽI

Vrućina, prašina, vetar, so i neravni tereni – na plaži ih ima u izobilju.

UVEK U POKRETU

Posao pastira je složen, a dani dugi. Ovaj posao ima suštinsku svrhu za očuvanje životne sredine i bilo bi ga teško ostvariti bez Gatora u svom timu.

POSVEĆENOST STOČARSTVU

Ovce su na nasipima preko cele godine, na ispaši. To je njihova namena i to je vrlo bitno za održavanje nasipa.

MAJSTORI STAZE

Od vrlo lake do izuzetno izazovne staze na nizbrdici. Raznolikost staza je ,,ponuda“ dana u planinskom biciklističkom parku.

ŠAMPION NA DUGE STAZE

U Nacionalnom parku Ekmoor na jugozapadu Engleske, Davn Vestkot ulaže svu svoju energiju i pažnju zaštiti ugroženih divljih ponija.

POSAO U VINOGRADU

Strme padine, uski redovi, velika opterećenja. U vinogradarstvu, naši Gatori mogu kvalitetno da se pokažu zahvaljujući svojoj snazi.