Sistemi za navodnjavanje

Linearni I pivot sistemi za navodnjavanje

1993. godine „OTECH“ je kupio IRRIMEC (podružnicu od „IRRIFRANCE“) i njihovu Pujou (jugozapadna Francuska). Ova kompanija proizvodi lineare od 1980. godine. Zahvaljujući svojim industrijskim kapacitetima, tehnologiji i znanju, ova fabrika ima mogućnost da proizvede više od 3.000 raspona i preko 400 lineara godišnje.

„OTECH“ i njegova podružnica „OTECH40“ sa sedištem u Mont de Marsanu, zapošljava 80 ljudi posvećenih razvoju njihovih proizvoda.

Proizvodnja u OTECH-u zasniva se na dve ključne oblasti:

  • uštedi vode i energije
  • održivom razvoju.

Takođe, proizvodnja koja je 100% automatizovana, obavlja se pod „KANBAN“ sistemom i podleže rigoroznim kontrolama kvaliteta.

Na zahtev, OTECH vrlo lako može da isporuči bilo kakav rezervni deo za proizvode napravljene u svojoj fabrici (Lockwood, Perrot, Irrifrance, MS, TS, VS, Bancilhon, Rain France). Takođe su specijalizovani za sastavne delove za pivote, kao što su zupčanici, zupčani motori, glavne kontrolne table, jedinice za ravnanje, prstenovi, točkovi i električni kablovi.

Pivoti i lineari mogu biti prilagođeni da odgovaraju bilo kakvoj površini od tri do nekoliko stotina hektara, uzimajući u obzir potrošnju energije, potrebu useva za vodom i rad.

Tokom proteklih nekoliko godina OTECH je razvio „DOSITECH“ daljinski sistem za upravljanje, „HD pivot“ hidraulik, uvlačivu nastrešnicu i raspon na sklapanje. OTECH takođe dizajnira mnoge proizvode za specijalne useve, kao i za industrijske aplikacije.

Pivot sistemi za navodnjavanje:

otech 3
Kompaktna piramidalna konstrukcija od pocinkovanog čelika sa dva pojasa sa obe strane sa cevi debljine 4 mm. Vodonepropusnost kroz okretanje na vertikalnoj cevi garantovana zaptivkom od niskih pritisaka.

Kompletan sistem daljinskog upravljanja, sa GPS-om lokacija / pozicioniranje pivota i lineara.
Praćenje i kontrola mašine kroz naša Master Rain © višejezična veb aplikacija. SMS alarmi i obaveštenja za kompletan status mašine.

 

otech 4
otech 5
otech 7

Linearni sistemi za navodnjavanje:

otech 9

Bočne strane pomeraju sisteme za navodnjavanje za navodnjavanje pravougaonih parcela. Na ovim mašinama nema fiksne tačke na tlu; stoga, bočni moraju da izdrže mehaničke pritiske pokretnih opterećenja. Dakle, okvir kolica je napravljen od pocinkovanog čelika S275 u skladu sa NF EN ISO 1461 i opremljen je električnim sistemom upravljanja u skladu sa NF EN909 februar 2009 + A1. Izabrali smo ove komponente vrhunskog kvaliteta kako bismo Otechovo iskustvo učinili poznatim kao globalni lider u proizvodnji bočnih nosača.

otech 10

ULAGANJE NA VIŠE OD 10 GODINA

Životni vek pivota mnogo je duži od 10 godina. Neke mašine i dalje rade nakon 25 godina. Imajući to u vidu, ulaganje u ovakve sisteme predstavlja ulaganje na duže staze… Sa druge strane, troškovi održavanja su veoma niski, što pivot ili linear čini najjeftinijim i najisplativijim sistemom za navodnjavanje po hektaru.