Sticker Plus

STICKER PLUS

AZOTNO ĐUBRIVO SA ANTIPENUŠAVIM SVOJSTVIMA

OPIS PROIZVODA

Sticker Plus je tečno azotno đubrivo koje se dodaje radi oplemenjivanja rastvora za prskanje sa antipenušavim svojstvima. Sticker Plus je namenjen za upotrebu pri prskanju na list i/ili vegetativnu provršinu. Sticker Plus sadrži polimere koji utiču na poboljšano nanošenje rastvora, omogućava precizniju aplikaciju i duže zadržavanje na tretiranim površinama, uklanja penu u rastvorima u koje se dodaje. U slučaju mešanja sa drugim sredstvima utiče na stabilnost rastvora i sprečava pojavu pene. Kao đubrivo utiče na snižavanje Ph smese za prskanje, poboljšava usvajanje svih komponenti iz mešavine i daje efekat ozelenjavanja. Može se primeniti na svim usevima u bilo kom delu vegetacije a posebno kada je potrebna dodatna količina azota. Sticker Plus zbog svoje hemijske formulacije utiče na poboljšana svojstva rastvora za prskanje, bilo da se koristi sa agrohemijskim sredstvima ili drugim đubrivima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

(U PRIPREMI RASTVORA)

Preporučeni useviDoza primene
Ratarstvo50 ml/100 l vode
Voćarstvo
Povrtarstvo

Pažnja:

Pre upotrebe promućkati sadržaj. Proizvod je stabilan od +5°C do +35°C. Mora se čuvati na provetrenim, hladnim, i suvim mestima, daleko od izvora toplote / paljenja i mora biti zaštićen od sunčeve svetlosti. U slučaju slučajnog izlivanja, pokupite odgovarajućim upijajućim materijalima i sakupljajte ih mehanički u odgovarajuće posude za pravilno odlaganje.
Rok trajanja 5 godina od datuma proizvodnje.

SASTAV:

Sadržaj% w/w% w/w pri 20°C
Ukupni azot (N)1516,2
Azot iz uree (N)1516,2

Sticker Plus je kompatibilan sa svim vrstama folijarnih đubriva.

Može se koristiti u mešavini sa uobičajenim agro hemikalijama pod uslovom da se slede uputstva propisana za njihovu upotrebu.

Proizvođač garantuje da je ovaj proizvod u skladu sa hemijskim opisom na etiketi i u originalnom pakovanju.

Nakon upotrebe ambalažu adekvatno odložiti.